Möhippa / Svensexa

Hyr Boende i våra hus med fullutrustade kök och gott om plats för festen, använd båten och fiska eller ordna lekar och aktiviteter på den stora gräsplanen, stranden eller våra härliga omgivningar, hyr till spa & relax-avdelningen. Få mat levererad till huset eller laga den själva – möjligheter finns för att skräddarsy möhippan eller svensexan efter egna önskemål! Se även våra tips på populära aktiviteter i närområdet längst ner!


 • Prisexempel 12 personer, boende i Rallahuset & Spa / Relax 583 kr/person
 • Prisexempel 18 personer, boende i Annexet & Spa / Relax 555 kr / person

Övernattning

Bo i Rallahuset 12+2 bäddar eller Annexet 18 bäddar

I Annexet och Rallarhuset finns fullutrustade kök som är utformade för att det större sällskapet ska kunna laga och sköta maten själv. Det finns en stor gasolgrill och i Annexet även en Muurikka samt en populär festloge utomhus.

 • 15 maj – 15 september är utomhuspoolerna garanterat uppvärmda. Även möjligt tidigare och senare om vädret tillåter.
 • Båt med elmotor ingår 15 april – 15 oktober.

Tillval

 • Boka tidigare incheckning kl.11.30 i stället för kl.15.00 och / eller senare utcheckning kl.14.30 istället för kl.10.00 mot en avgift på 400 kr / tillval.

Går att boka hela året i mån av platsutom under högsäsong.  Välj till vid bokning eller lägg till innan ankomst. Vi kontroller om detta tillval är möjligt när du bokat, alternativt kontakta oss innan bokning.

 • Hyr extra båt med elmotor 400 kr / dag
 • Hyr sängkläder och handdukar 150 kr / person.

Spa / Relax

Hos oss delar ni inte med andra! Ni hyr hela Spa/ Relaxavdelningen för er själva! Ett äkta VIP Spa! Ni tar själva med det ni önskar äta och dricka i Spa/ Relaxavdelningen. Ordna gärna med lite goda snacks och tilltugg att ha under tiden. Vi har ingen servering i Spa/ Relaxavdelningen.

Spa-faciliteter

 • Utomhus spabad 2 st, en för 6 personer och en för 10 personer
 • Bastu utomhus med glasgavel
 • Utedusch
 • Stor Relax där ni kan äta enklare måltider och sitta och njuta
 • Sköna loungemöbler inomhus och utomhus
 • Omklädningsrum dam & herr

Information

Spa-avdelningen hyrs i 3 timmar per sällskap (minimum 6 personer). Eftermiddag 13-16 och kvällstid 17-20 alternativt 18-21
(önskar ni andra tider så kontakta oss innan bokning).

Pris: 250 kr per person.

Tillval

 • Hyr till sparock, handuk och tofflor för 75 kr / person.
 • Boka extra tid i spa / relaxavdelningen 500 kr per extra timme (i mån av tillgänglighet).

Mat

Vi vill ha mat levererad till huset

Catering mat till hela sällskapet, bara duka och njut! Vi samarbetar med Restaurang Ladan i Tingsryd som är välkända för sin goda vällagade mat från grunden med så lokala matvaror som möjligt. Här finns en uppskattad planka / buffé från 125 kr / person. Ni bokar själva Catering till huset direkt från Restaurang ladan. Ni kan hämta maten innan ni kommer till oss eller få den levererad till huset mot en avgift.

Tel: 0477-209 40
Hemsida: restaurangladan.se

Vi vill ha mat serverad

Är ni fler än 18 personer kan ni äta middag i restaurangen med servering. Buffé från 299 kr / person inkl. kaffe och kaka. Måltidsdryck och vatten ingår. Ni tar själva med er dryck alkohol eller alkoholfri, då ni då hyr hela vår restauranglokal med upp till 50 sittplatser.

Förslag på aktiviteter i närheten för att göra er möhippa / svensexa oförglömlig!

Drive VXO

Kul på Hjul med populära tokiga bilaraktiviteter som passar alla!

 • Ubilen (navigera med periskop)
 • UPS (backa framåt med släp)
 • Tvärtombilen (som det låter – tvärtom)
 • Dubbelbilen (dubbla rattar – teamwork)
 • Back Seat Driver (baksätesföraren styr utan att se)
 • Folkrace
 • Supersprint (handlar om att vara snabbast längs en konbana på asfalt.)

drivevxo.se
Finns i Uråsa ca 10 minuter från oss.

Travbanan Tingsryd

Aktivitet på travbanan i Tingsryd ger en oförglömlig upplevelse för den som aldrig kört travhäst innan, rädd för fart? Då finns de fina ponnytravarna redo att lotsa dig runt och gruppen kan tävla mot varandra i konbanerace!

Ponnykörning med konbanerace max 25 deltagare
Hela gruppen deltar och vi använder oss av våra snälla ponnyer. Tävlingsmoment kan variera. Här sätter man simultankapaciteten på prov: Det gäller att inte putta ner körkonerna samtidigt som man håller farten uppe. Den som kör snyggast och fortast vinner!

Grundavgift 1500:- upp till 6 deltagare, är ni fler än 6 personer gäller+150kr/person (+moms för företag).

Tandemkörning
Prova på att köra stor häst i våra dubbelsulkys. Här får du chansen att kom nära hästen och uppleva farten på banan. Du får hjälpa till att fixa iordning och sela hästen. Värma upp och köra ett snabbare varv på milebanan.

Vid intresse maila travskola@tingsryd.travsport.se.
Tel: 0477-55130
Kansliets öppettider måndag – fredag 10 – 14.

Finns i Tingsryd ca 15 minuter från oss.

Zipline

Välkommen till Europas längsta Zipline!

Här kan du välja mellan olika Zipline-äventyr. Våra olika banor varierar i adrenalinnivå och tidslängd, ej svårighetsgrad.

5 & 8 Kamp
I samarbete med Smålands Event kan vi erbjuda roliga och kluriga samarbetsövningar uppe i Base Camp. Perfekt för grupper upp till 25 personer och paketet tar ca 2 timmar att genomföra.

swedenzipline.com
Häftiga aktiviteter som ligger ca 1 timme från oss.

Event Center - Växjö

Många olika aktiviteter, här är några..

The Challenge
Utmana kollegor, vänner och familj i ”det digitala fångarna på fortet”. Upplev spänningen i ”Sandbox”, utmana rörligheten i ”Twister” och tillsammans med dina lagkamrater kör du ”Flintstone-bilen” i mål. The Challenge består av nio spännande actionrum där målet för ditt lag är att samla så mycket poäng som möjligt och vinna över kollegor, vänner och familj. Aktiviteten är inte särskilt fysiskt ansträngande och passar från 10 år och uppåt.

Tidsåtgång 60 minuter, 199 kr per person (ett lag består av 2-5 personer)

Jakt & Skytte Växjö
Mängder av roliga western, skytte och jaktsimulationer gör detta till en perfekt aktivitet för kompisgänget. Vi rekommenderar mellan två till sex personer men det går att vara upp till tio.

eventcenter.se
Varierat utbud av aktiviteter som ligger ca 25 minuter från oss.

Nöjeshuset - Emmaboda

Gocart, folkrace , Pilbåge, Lasergame ,Paintball, Yxkastning, Pilbågs dart på 4×4 meter tavla, Slangbella på 4×4 meter tavla, Knivkastning, Kast stjärnkastning, Sumo brottning, Sumo boxning, Luft gevär, Curling mm. Ja, här finns det mesta! Och..

Archery Tag
Archery Tag är något för alla som drömmer om att få skjuta pilbåge på sina kompisar! Archery Tag kan jämföras med Paintball, fast med den stora skillnaden att vi skjuter med pil och båge. Ingen färg som måste tvättas bort och vi kan göra det i stort sett vart som helst. Vi spelar både utomhus och inomhus beroende på väder.

RING 0471-125 55 för mer info.
nojeshuset.nu
Stort utbud av aktiviteter som ligger ca 40 minuter från oss.

Upzone - Roligt äventyr på hög nivå

Äventyrsklättring i våra höghöjdsbanor är ett äventyr på 2,5 timmar – under äventyret får du uppleva höga höjder, klättra, balansera och åka zipline bland trädtopparna. En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Så det är helt okej om någon av er är lite rädd för höjder – vi på Upzone kommer ta väl hand om er.

upzone.se

Kanske främst för de som kommer från östligare delarna av landet.. Höjdar aktiviteter som ligger ca 1,5 timme från oss.

Boka in er nästa möhippa, svensexa eller kompisfest hos Kåranäs Gård